Okul Müdürümüz Ülkü Büşra ÜLKÜ AKIN’ın Göreve Başlaması Mesajı

Ülkemizin en önemli okul öncesi eğitim kurumlarından biri olan Dr. Ufuk Ege Anaokulu Müdürlüğü; güçlü kurumsal kültürü, nitelikli personeli ile sürekli kendini yenileyen, geliştiren vizyonuyla ve “çocuk odaklı” bir çalışma anlayışı ile alanında örnek kurumlar arasındadır.

Son derece değer verdiğimiz ve birlikte çalışmaktan gurur duyduğumuz, okulumuzda görev yapmış çalışma arkadaşlarımızın emeklerinden dolayı teşekkürü borç bilirim.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." Sözlerinin getirdiği sorumlulukla, Ülkemizde erken çocukluk eğitimi kalite sisteminin geliştirilmesi hayaliyle,  tüm paydaşlarımızla birlikte, bu vizyonla hareket edeceğimizi belirtmek isterim.

Göreve başlarken ekip arkadaşlarıma, velilerimize saygı ve sevgilerimi sunarım.