Okuluna Hoş Geldin! Okula Uyum Programımız

Çocuklarımız, doğduğu aile ortamı içerisinde fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimini sürdürerek büyür. Bu dönemde okul kavramı devreye girer. Okul Öncesi Eğitim Kurumu olarak rutinimiz ve asli görevimiz çocuklarımızın okula uyum sağlaması.

Okulun ilk günü için 11.09.2023 Pazartesi, çocuğunuzla birlikte okula gelmeniz beklenmektedir. Kendisine ait su matarası, yedek çamaşırlarının olduğu çanta ve içeride giyeceği ayakkabılarını getirmeniz gerekmektedir. Çocuğunuzun okulun ilk günleri için aidiyet duygusunun oluşması açısından kendi eşyalarını bilmesi önemlidir. Eşyalarına silinmez kalemle çocuğunuzun adını yazmayı unutmayınız. Çocuklarımız, rahat, kolay giyip-çıkarılabilir kıyafetlerle okula gelmelidir.

Çocuklarınızı okulun ilk günü sınıflarına bırakabilirsiniz. Ancak, çocuklarımızın uyumu ve okul güvenliği açısından okul içinde ve bahçesinde dolaşmanız uygun olmayacaktır. Velilerimiz bu süreçte alınmayacaktır.Öğretmenlerimiz sizlere en iyi yönlendirmeyi yapacaklardır. Sınıf toplantı tarihlerimiz öğretmenlerimiz tarafından sizlere bildirilecektir. Her sınıfın ve yaş grubunun özellikleri doğrultusunda ihtiyaç listesi farklılık göstermektedir. Bu nedenle ihtiyaç listeleri, öğretmenlerimiz tarafından ilk toplantılarda verilecektir.

 

 

 

 

25-08-202325-08-2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 4  kişi beğendi