KADROMUZ

Özge Eryıldırım - Okul Öncesi Öğretmeni / Kulüp Sınıfı

İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite hayatını da Ankara’da tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümünü bitirdi. 2016 yılında Muş Alparslan Üniversitesi’nden Montessori Eğitmenliği Eğitimini tamamlamıştır. Aile Çocuk Eğitim Programı (0-6 Yaş Benim Ailem), Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri Eğitimi, Okul Öncesi Dönemde Bedenden Oyuna Eğitmen Eğitimini tamamlamıştır. 2016 yılından bu yana Dr Ufuk Ege Anaokulu’ nda görev yapmaktadır. 2022 yılında TRT EBA Şehrin Çocukları Programında, çocuklarla doğal yaşam etkinlikleri çekimlerinde eğitimci olarak yer almıştır.