Dr.Ufuk Ege Anaokulu

Vizyon: Çağdaş yaklaşımları benimseyen, modern eğitim imkânlarıyla gelişen,ekip ruhuyla çalışan, yeniliklere açık,kültürel ve evrensel değerleri önemseyerek, ulusal ve uluslar arası alanda lider bir okul olmak.

Misyon: Çocukların tüm gelişim alanlarında,en üst düzeye ulaşmasında,okul aile işbirliği ile,bireysel farklılıkları ortaya çıkararak,zengin öğrenme deneyimleri aracılığıyla;farkındalığı yüksek bireyler yetiştiren okul öncesi eğitim kurumuyuz

Başarılar: Beyaz Bayrak ödülünü okulumuz almıştır. Beslenme Dostu Okul sertifikası almıştır. TEMİZ OKULUM BELGESİ ALMIŞTIR. Okulumuz Marka Tescil Belgesi almıştır.

Saatler: Ders Başlama Yarım Günler Sabahçı :08:00 - 12:50 Öğlenci :13:00 - 18:00 Tam gün :08:00 - 18:00
Isınma: Doğalgaz.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: MİNİK TEMA E TWİNİNG ATATÜRK´E VEFA VALİZİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ K1 AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ(SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS) ERASMUS+ K122 AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ (OYUNLAŞTIRMA VE DİJİTAL ANAOKULUM)
Kontenjan Bilgileri: 600
Diğer Hususlar: FETEM ATÖLYESİ, GÖRSEL TASARIM ATÖLYESİ, SALON SPORLARI ATÖLYESİ, DRAMA ATÖLYESİ, MÜZİK ATÖLYESİ, ÇOCUK KÜTÜPHANESİ, AHŞAP ATÖLYESİ, BAHÇE VE HAYVAN BAKIM ATÖLYESİ, AÇIK HAVA SPORLARI, TİYATRO SAHNESİ

WEB - https://drufukegeanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİBATI MAHALLESİ 2026 CADDE NO23/1 Mesa / BATIKENT

Öğretim Şekli :İkili Eğitim.

Yerleşim Yeri - Selçuklu Anadolu Lisesi Yanı. Yenimahalle devlet hastanesinin yukarısı

Adres - YENİBATI MAHALLESİ 2026 CADDE NO23/1 Mesa / BATIKENT

Ulaşım -Kızılaydan Batıkent Yönüne doğru metroya binip Mesa durağında indiğinizde okulumuz Selçuklu Anadolu lisesinin yanındadır. Ulus Rüzgarlı durağından YeniMahalle devlet hastanesi dolmuşlarına bindiğinizde okulumuz Yenimahalle Devlet hastanesinin yukarısındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10-12 Km Arasında